Wednesday, February 24, 2010

Mirund

Tu posezi deja suficiente cunostinte despre Tarot ca sa poti "citi/vedea" raspunsul dat de lame pentru prietenul tau.
Referitor la activitatea profesionala, ce iti pot spune :
Este o persoana tanara , cumpatata ,caracterizata prin maturitate si intelegere , desi uneori are tendinta de asi pierde calmul. Cred ca ai calculat déjà sinteza si stii ca lama 11 arata ca este o persoana inteligenta , dotata cu mult curaj.
Ce se desprinde din lamele 22-1, este ca trebuie sa aiba initiativa personala, si mai ales sa aiba vointa sa schimbe situatia actuala, sa poata sa disponibil pentru altaceva.
Indiferent de modul cum analizez lamele se desprinde o ideie : munca pe care o va avea in viitor nu va avea nimic in comun cu pregatirea lui profesionala. Blocajul este temporar , insa in scurt timp va gasi o munca/ serviciu care sa il satisfaca.
Deci : este pregatit profesional , poseda cunstinte capabile (5) sa satisfaca pretentiile unui angajator .
Este foarte posibil sa accepte o munca temporara pe timp de seara/noapte( 18,17) cu posibilitatea certa in viitor, de a i se oferi ocazia sa aleaga ceva convenabil si pe masura aspiratiilor lui (7-6)
Trebuie avut in vedere ca blocajul este temporar.

3 comments:

Anonymous said...

Yash,

Iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat si pentru vestile bune. Intr-adevar, el este exact asa cum l-ai descris tu si am intuit si eu ca viitorul va aduce o evolutie favorabila, dar fiind foarte subiectiva in privinta lui, am preferat sa cer ajutorul unei persoane obiective si cu mai multa experienta.
Iti multumesc inca o data din suflet.

Numai bine!

Yash said...
This comment has been removed by the author.
Yash said...

Ma bucur ca ti-am intarit convingerea. Exerseaza in continuare, mai tarziu vei fi foarte satisfacuta.