Wednesday, February 24, 2010

Nicky

Nu pot decat sa-ti confirm ceea ce cred ca ai aflat. In plus pentru ca varul tau stie despre boala pe care o are, dupa asocierea de lame, trebuie sa incerce sa nu mai faca nici un fel de excese, sa-si stabileasca o anumita igiena de viata si mai ales una care sa nu ii ingreuneze functia organului atins de boala.
Este deprimat si se pare ca dialogul , discutiile ii creaza o stare de bine. Deasemeni ar fi bine sa i se urmareasca medicatia pe care o primeste, fiindca unele dintre ele sunt destul de periculoase pentru starea lui actula.
Pe axa prezentului , are zile cand fizic si psyhic se simte mai bine , are deasemeni momente de cadere si devine depresiv.
Pe axa viitorului se considera inca stapan pe situatie si spera sa gaseasca rezolvare la problema lui.
In perioada trecuta a acceptat ceea ce el a considerat o solutie buna, in momentul in care i s-a propus , cred ca este vorba de o operatie. Lamele 14-22-9 spun ca este obsedat de gandul ca i se poate intampla ceva rau dar accepta situatia cu calm. Incerca sa se reechilibreze interior, tinand cont de echilibru familiei pe care il poate destabiliza. Pot afirma ca este foarte ingrijorat de aspectul finaciar, de felul cum se vor depasi toate chltuielile ocazionate de boala, tratamente.
Dupa analiza pe care am facut-o prin alt procedeu, ar fi bine daca s-ar axa mult mai mult pe o hrana vie neprelucrata termic prea mult , sucuri de legume ( cartof, varza), ceaiuri de plante . La intrebarea ta, imi pare rau insa deocamdata as prefera sa nu iti dau un raspuns. Vom vorbi poate la telefon.

1 comment:

Jane Mihai said...

Multumesc mult, Yash. Intr-adevar, isi face probleme si cu banii. Data trecuta l-au ajutat niste oameni cu suflet mare cu suma necesara operatiei - da a fost operat. Acum este pe citostatice de asta vara, dar se pare ca... nu a fost de ajuns.

Cand am vesti, iti mai scriu cate ceva, sigur, poate vorbim la telefon.

Nicky