Tuesday, March 30, 2010

Camelia

Buna Camelia,
In cazul tau nu este vorba de o ruptura definitiva. Va dura ce e drept mai mult de opt luni pana veti reinoda relatia voastra. Va trebui sa cauti modalitati de a discuta, a te apropia, si a te disculpa. Baza relatiei voastre a fost solida. La ora actuala, problemele materiale nu justifica starea ta. Ruptura, face ca tu sa traversezi o perioada dificila, insa trebuie sa te disociezi de de influienta familiei si a prietenilor. Ai putea face appel la un specialist care te-ar putea ajuta sa traversezi mai usor perioada actuala.
Dupa lame el va face un pas catre reconcilere pentru ca tu nu ai inca capacitatea fizica si psihica de a o face. In toata « povestea « vina iti apartine in totalitate. Una dintre cauza a fost lipsa voastra de comunicare, lipsa de tandrete si deasemeni munca a avut pentru unul dintre voi o importanta mult mai mare. Inca nu este totul pierdut. Cu asocierea de lame pe care mi-ai dat-o este posibil ca relatia sa revina la normal.
Atentie insa, dupa combinatia 21-2 este foarte posibil ca tu, in urmatoarele 5 luni sa poti cunoste o alta persoana, care iti poate trezi interesul. Va fi o aventura care va debuta din amuzament, care nu va duce la o viata de cuplu ci va fi doar o relatie. Solitudinea si starea actuala vor putea fi depasite. Dupa cum vezi , decizia iti va apartine : Fie va trebui sa astepti mai bine de 8 luni pana se instaleaza uitarea si pana ranile se vor inchide, fie vei prefera sa iei viata asa cum este si sa profiti de ea .

2 comments:

camelia.b said...

Iti multumesc din suflet Yash, e foarte important pentru mine sa stiu ca mai exista o speranta, si chiar daca va trebui sa astept 8 luni cred ca pentru el nu e prea mult si nimeni nu o sa-i ia locul niciodata, o sa astept, doar ca nu prea stiu ce si cum sa fac sa mai ameliorez ...macar un pic ...situatia, pentru ca noi amandoi suntem berbeci (deci excesiv de orgoliosi) eu nascuta pe 01.04 iar el pe 03.04 , din punctul meu de vedere eu (cel putin de acum) voi lasa de la mine ,dar oare el va putea? Ai avut dreptate cand ai spus ca pt unul dintre noi munca a primat....Oricum , iti multumesc mult pt speranta pe care mi-ai oferit-o , e ca un cadou , pentru ca azi e ziua mea si asta e cel mai frumos cadou pe care il puteam primi!
Iti urez un Paste Fericit , si un an in care toate dorintele tale sa se implineasca!! wub.gif smile.gif

Yash said...

Camelia, iti doresc multa fericire, si mai ales ca dorinta ta sa se implineasca;
La multi ani !!!