Thursday, April 8, 2010

Pentru Monica



Bineinteles ca iti voi face un tiraj. Trimite-mi lamele care iti vor apare la tiraj si iti voi raspunde.
Am retinut intrebarea ta. Pentru cei care mai doresc un tiraj adresa mea de mail ramane valabila: yaschovardhan@yahoo.fr

5 comments:

Monica said...

Buna Yash,
Am reusit sa fac rost de cartile de tarot si am extras 4 lame cu gandul la problema cu locul de munca dar si la evolutia sentimentala cu barbatul din viata mea. Nu mi-ai raspuns daca pentru doua domenii trebuiau doua extrageri de lame, iar eu necunoscatoare nu am stiut cum sa procedez exact. Sper sa ajunga acestea, daca nu... mai incercam o data.
Deci lamele extrase de mine, in ordine au fost: XXI - Lumea, XVII - Steaua, IV - Imparatul, IX - Eremitul.
Iti multumesc mult pt bunavointa ta si faptul ca ma ajuti. Sper ca sa fi avut o "mana buna" la extragere :)
Iti trimit toate gandurile mele bune.
Pe curand,
Monica

Yash said...

Monica cred ca ti-am pus rabdarea la incercare;
Iti voi raspunde la intrebarile tale, referindu-ma intai la evolutia relatiei sentimentale.Lamele asa cum mi le-ai indicat arata o configuratie pozitiva. Trebuie sa ramai mai departe pe acceasi linie fara sa ii pui intrebari referitoare la calea pe care o va urma relatia voastra in viitor. Trebuie sa tii seama ca este intr-o situatie foarte delicata, mai ales ca trebuie sa faca fata unui divort.
Trebuie sa fii cat mai naturala ; esti constienta ca la ora actuala are nevoie de tine, realizeaza ca il sustii moral si il ajuti sa depaseasca stadiul in care se afla,si cu atat mai mult apreciaza caracterul tau. Pentru el nu esti o aventura desi nu ti-o spune, insa trebuie sa lasi timpul sa treaca inainte sa abordati impreuna cu serioziate problema relatiei voastre.Esti constienta ca ati investit sentimente si timp. In cazul lui, el a cerut divortul motivat de probleme anterioare pe care nu le-a acceptat si pe care nu le-a putut trece cu vederea. Procedura pentu el va fi dificila pt ca « ex-sotia » il va surprinde prin tenacitatea cu care se apara, motivata fiind de avantajul material. Copilul care cred ca exista va ramane in grija mamei, reprezentand unul dintre motivele pt care tatal poate fi deceptionat.
Intrebarea referitoare la munca iti aduce deasemenea un raspuns pozitiv. Vei fi pusa in fata unei alegeri, insa depinde de tine daca vei accepta sau nu.Trebuie sa fii mai dinamica, mai convingatoare. Ce vreau sa-ti spun, este ca anterior ai mai avut ocazia sa fii acceptata intr-o munca insa ai fost indecisa , ai lasat-o sa treaca, gandindu-te ca nu este pt tine, nu a fost ceea ce iti doreai. Nu trebuie sa disperi , o oferta nu poate apare peste noapte, insa trebuie sa crezi in sansa ta.
Iti doresc mult noroc.
Yash

PS: Am avut o vacanta mai lunga decat de obicei.

Monica said...

Multumesc mult pt tirajul facut! Eram putin nerabdatoare, mai mult curioasa de fapt, dar asteptam cuminte sa iti faci putin timp. Multumesc!

Referitor la relatia cu el, simt ca devine din ce in ce mai stabila. Dar in acelasi timp nu am nici un drept, nu e nici cel mai fericit moment, pt a cere sau chiar deschide un subiect atat de sensibil precum stabilitatea dintre noi. Iau fiecare zi ca atare si (sincer) in sinea mea sper ca pe viitor sa fie ceva mai mult. Momentan il sustin si ma bucur de prezent.
La servici... sunt deceptionata si deluzionata. Nu reusesc sa ma angajez nicaieri, nu mai stiu ce sa fac. Sper sa apare o sansa cat de curand si sa se aseze lucrurile si aici.
Din aceste lame nu reiese cumva pe unde ar fi sansa mea, sau cand?!! Trisez acum putin, dar poate imi "soptesc" vreo idee pe care nu am aplicat-o inca, vreun domeniu sau persoana la usa careia nu am batut... :))

Multumesc mult inca o data!
Numai bine!!
Monica

Yash said...

Monica rezultanta este lama IX ceea ce presupune sa ai rabdare.

Monica said...

Si cu rabdarea asta... cred ca este cea mai mare incercare! Usor de zis, greu de facut..si eu tot continui sa ma agit in interiorul meu in speranta ca poate... poate a venit timpul acela :)
Multumesc inca o data Yash!