Thursday, June 10, 2010

Pt Irina

Buna Irina,
Intrebarea ta se refera sa la evolutia relatiei tale sentimentale ( tu 31 de ani) el 49 de ani si lamele care au aparut in tiraj


------16*( invers)

18-----2----15

------21



Dupa lame tu esti genul de femeie careia nu ii place sa spuna prea multe despre ea.
Nu iti place sa-ti pui in lumina caracterul, sunt lucruri care preferi sa le pastrezi numai pentru tine . In acelasi timp simti ca nimic nu iti merge cum trebuie si starea te determina sa iei decizii neprevazute.te intrebi daca ai motive sa crezi in relatia pe care o ai. In plus esti conservatoare iti plac secretele, chiar daca anumite aspecte ale relatiei iti scapa esti gata sa pui bazele unei familii , pentru ca ai incredere ca evenimentele se vor desfasura asa cum le-ai planificat. In trecut ai avut o relatie care te-a facut sa vazi si partea rea vietii de cuplu, fapt pentru care nu ai mai avut curajul sa te implici sufleteste intr-o legatura.Pentru tine viitorul se anunta pe un fond bun, pentru ca nu apar nici un fel de dificultati, piedici care sa-ti opreasca planurile.
Dupa lame omul pe care l-ai intalnit este jumatatea de care aveai nevoie care va sti sa te respecte si de care vei fi foarte atasata. El insa are un caracter independent ; ii place viata, profita de tot ce i se ofera si te adora. Se vede ca este preocupat de reusita sociala. La ora actuala nu este pregatit sa se investeasca intr-o relatie oficiala.
Lama 16 (invers) arata ca a avut loc o criza, ca tot ceea ce a realizat a fost distrus rapid si total ; o catastrofa in trecutul sau a provocat o rupatura in familie, aceasta extinzandu-se si la munca lui.
El are certitudinea ca eforturile lui ii vor asigura succesul dar ca la ora actuala viata sentimentala nu ii este prioriate. Nu ii este teama de solitudine.
In concluzie, am sentimentul ca cuplul nu va dura pentru ca obiectivele nu sunt aceleasi : tu astepti pasiv ca evolutia relatiei sa ia drumul dorit de tine, iar el este obsedat de reusita sociala.
Ca sa poti schimba lucrurile ar trebui sa te implici mai mult, sa-l sustii in demersul pe care il face si sa nu continui a-ti imagina viata de cuplu.
In plus trebuie sa tii seama de diferenta de varsta : tu ai 31 de ani el 49. El a avut varsta ta, tu nu ai avut inca 49 de ani.. El are acumulate experinte pe cand tu va trebui inca sa te maturizezi. El a avut o viata de placeri care s-a destramat brutal datorita unor greseli. Lamele 18-2 ma lasa sa cred ca ai inceput sa manifesti dorinta de a deveni mama, dorinta care este normal sa prinda contur la varsta ta .. el vrea in schimb sa se bucure de independenta !! In plus el are déjà copii si nu manifesta aceeasi dorinta. Este constient in sufletul lui de faptul ca tot ce a construit s-a destramat, si pe undeva pentu el este sfarsitul unei istorii .Isi mai poate permite sa spere in viitor intr-o viata de familie care sa-l satisfaca ?este o intrebare la care nu are timp sa-si raspunda dominat de dorinta de a se ridica pe scara sociala.Trebuie sa meditezi asupra relatiei si asupra sentimentelor tale. Papesa ma face s agandesc la tine ca la o femeie-copil care nu se poate domina, pe cand el este foarte sigur de ceea ce face si stie excat ce vrea.

No comments: