Thursday, June 10, 2010

Pt Mary

Mary buna,
Redau un fragment din mesajul tau:
"Am acceptat o intalnire cu un om ; a doua zi am facut un tiraj intrebandu-ma daca va fi o relatie care va dura sau daca este temporara"....
Dupa lamele indicate de tine, voi incerca sa intru putin in profunzime si sa iti explic tirajul mai pe larg :
Dupa lama 12 esti intr-o pozitie inconfortabila, insa se pare ca ai vrea sa accepti situatia. Pleci de la inceput cu sentimentul ca e ceva care blocheza inca nu vrei sa te manifesti, preferi sa adopti o atitudine pasiva, sa ramai calma sa te mai gandesti. Pe de o parte te gasest intr-o pozitie nesatisfacatoare: astepti cu incredere sa se intample ceva si vrei totusi sa ramai discreta. Dupa lama 8 se pare ca nu vei ramane intr-o pozitie ambigua. Este o afacere caree va transa ; chiar daca nu exista o atractie intre voi si impresia primei intalniri are o tendinta negativa.
Ca o concluzie : esti inca legata de o persoana sau o situatie care te impiedica sa avansezi. Nu iti plac problemele, discutiile in relatiile amoroase. Ai un blocaj emotional care te impiedica sa avnsezi.In acelasi timp esti melancolica si trista, putin dezorientata, ai nevoie de reconfort, trebuie sa fii mai optimista. Te intrebi daca se va infiripa ceva intre tine si persoana cu care te-a intalnit. Vrei sa gasesti omul cu care sa ai o relatie lunga si durabila cu care sa fii fericita,esti o persoana care se ataseaza, esti serviabila, romantica, faci sacrificii insa iti este teama ca visul tau nu va corespunde realitatii (17 invers) ; ei bine asta poate fi o situatie care te poate impiedica sa avansezi. Trebuie sa relativizezi dificultatile, sa fii optimista sa ai incredere in tine !
---------19-------
----4----------21---
12----17( invers)---2 (4)
---20--------10---
----------8-------

Analizand din punct de vedere psyhologic:
Esti o tanara femeie inocenta(17) careia ii place sa dea fara sa ceara, gata sa faca sa crifii in relatiile sentimentale (12) care se devoteaza totdeauna prietenului si relatiei, ai vointa de a construi o prietenie pe baze solide (4) cand te uiti la viitor ti-ar place sa fii mai spontana (20) insa nu te poti regasi pentru ca ai certitudinea ca partenerul te-a parasit fara un motiv logic (8).
In cazul in care vei accepta relatia :
Poti sa accepti sa ai o relatie cu el, (12)insa te vei resemna curand (17) de mult timp ai vrut sa concretizezi, sa realizezi (4) o istoire sentimentala cu persoana pe care o vei iubi (12) ; speri ca viitorul sa te elibereze (20) de blocajul care te tine legata (12)
Ori : tu esti la ora actual intr-o atmosfera care te face sa nu ai incredere in relatiile sentimelntale viitoare pentu ca consimti si accepti cu multa usurinta sacrifiile care ti se cer.in viitor datorita dorintei de a te libera, viata sentimentala nu iti va mai fi marcata de trecut.
Ai cuplul de lame 17-8 : conjunctura ma determina a trag concluzia ca relatia se va oficiliza insa fara sa te protejeze de o separatie mai tarziu.

No comments: